Efectuarea comenzilor de pe site-ul www.sniperelite.md implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bunecondiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Informații despre compania “Sniper Elite” SRL și despre site-ul www.sniperelite.md: Compania “Sniper Elite” SRL este licențiată în domeniul importului, exportului, reexportului precum și comercializării armelor și munițiilor pe teritoriul Republicii Moldova. Site-ul www.sniperelite.md este proprietatea companiei “Sniper Elite” SRL.

Toate produsele ce se află în vînzare pe site-ul www.sniperelite.md sunt în proprietatea “Sniper Elite” SRL. Compania “Sniper Elite” SRL face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs.

Accesul la serviciu este permis oricărui utilizator care acceptă termenii și condițiile de față. Toate prețurile afișate pe site sunt în MDL și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi achitate suplimentar la livrare.

Pe site-ul www.sniperelite.md veți găsi în vînzare arme, muniții, cuțite, accesorii etc. Nu există comandă minimă impusă. Conform legilor în vigoare, comanda facută pe acest website se consideră un contract între utilizator și “Sniper Elite” SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că “Sniper Elite SRL” se obligă să pună la dispoziție produsele comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Efectuarea comenzii online de către utilizator și confirmarea de către “Sniper Elite” SRL (prin telefon sau mail) a recepționării comenzii, constituie încheierea unui contract de vînzare-cumpărare și presupune apariția obligațiilor contractuale pentru ambele părți.

Efectuarea comenzii online de către utilizator presupune doar rezervarea produsului corespunzător. Ulterior, pentru a încheia contractul de vînzare-cumpărare și pentru a procura armele și munițiile, utilizatorul este obligat să se prezinte personal la magazinul “Sniper Elite” SRL și să aibă asupra sa permisul de procurare și/sau permisul de armă în cazurile prevăzute de legislație.

La efectuarea comenzii online, utilizatorul are posibilitatea de a selecta modalitatea de efectuare a plății pentru produsele comandate. Astfel, există următoarele opțiuni de plată:
online prin card bancar;
numerar către curier la livrarea produselor;
numerar sau prin card bancar în incinta magazinului “Sniper Elite” SRL;
transfer bancar.

Dacă plata se va face online de către Client, “Sniper Elite” SRL nu este și nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar aferent unor astfel de plăți,incluzând dar fără a se limita la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de MDL. Răspunderea pentru aceste costuri o poartă numai Clientul. În cazul achitării online prin card bancar sau efectuarea plății prin transfer bancar, cumpărătorul, la solicitarea vînzătorului, este obligat să prezinte extrasul bancar/ordinul de plată ce confirmă efectuarea plății de către cumpărător. Dacă se plătește în avans, livrarea produsului va avea loc numai după creditarea contului “Sniper Elite” SRL cu prețul produsului solicitat spre achiziționare. Produsele comandate cu plată în avans se vor livra doar după achitarea lor integrală. “Sniper Elite” SRL nu este responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, aplicat de banca emitentă a cardului aparținînd Clientului. În anumite situații, “Sniper Elite” SRL își rezervă dreptul să solicite plata prețului în avans. Prețul de achiziție al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil.

La efectuarea comenzii online, Clientul are posibilitatea de a selecta modalitatea de intrare în posesiune a produselor cumpărate. Astfel, clientul poate selecta:
livrarea produselor prin curier (în afara prețului produsului urmează a fi achitată suplimentar și taxa de curierat). Termenul livrării este de 3 zile din momentul confirmării comenzii.
prezentarea Clientului la magazinul “Sniper Elite” SRL pentru a intra în posesiunea produselor procurate.

“Sniper Elite” SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plată. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către “Sniper Elite” SRL numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Ca urmare a legislației în vigoare, “Sniper Elite” SRL nu are nicio responsabilitate în ceea ce privește:
întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pînă la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
informațiile eronate furnizate de cumpărător în momentul efectuării comenzii online.
posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
neplăcerile create de întreruperea accesului pe site-ul www.sniperelite.md datorate furnizorului de servicii internet.

Orice litigiu apărut între Clienți și “Sniper Elite” SRL va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, litigiul urmează a fi soluționat în intanța de judecată conform legislației Republicii Moldova.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a clienților.